Stay fit with good care!

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeuten van B&B Healthcare in de regio Den Haag en Gouda zijn specialist op het gebied van sportblessures, preventie en advies en voorlichting. De sportfysiotherapeut kan aan de hand van een sportanalyse een duidelijk en sportspecifiek behandelplan opstellen. Door deze gerichte revalidatie kan de sporter op het juiste niveau terugkeren binnen zijn/haar sport.

Sportfysiotherapie bij B&B Healthcare

De sportfysiotherapeuten van B&B Healthcare zijn verantwoordelijk voor behandeling van sportblessures, geven van krachttraining, geven van herstel en conditietraining, geven van advies en voorlichting aan trainers en coaches, begeleiding van sportverenigingen of sportbonden. B&B Healthcare heeft op al zijn locaties ruime trainingsfaciliteiten om zo specifiek mogelijk te kunnen revalideren na een sportblessure. Er is op alle locaties de mogelijkheid om kracht, herstel en conditietraining te doen. Op de locatie Den Haag (Ypenburg) is er zelfs de mogelijkheid om in een indoor zaal, op een kunstgrasveld en op diverse andere buitenvelden te revalideren.

Sportfysiotherapeuten in de regio Den Haag

De sportfysiotherapeuten in Den Haag & Gouda hebben allen binnen de algemene kennis over sport, specifieke sportspecialisaties die aangegeven staan bij de betreffende fysiotherapeut onder team op de website. Op deze manier is er veel voorkennis van deelbewegingen uit de sportwereld en kan er makkelijker van theorie naar praktijk gewerkt worden. De sportfysiotherapeut is in staat te beoordelen wat er wel en niet mag/kan tijdens een revalidatie. Er kan meestal een snellere sporthervatting plaatsvinden indien er goed overleg is met de trainer/coach.

U kunt bij de sportfysiotherapeut bijvoorbeeld terecht voor de volgende blessures:

Ook voor sportfysiotherapie kunt u terecht op de locaties Loosduinen, Ypenburg, Voorburg en Gouda.

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info